Lin Creations

Geboortebord kopen?

Op zoek naar een mooi geboortebord? Bij LinCreations verkopen we de leukste, zelfgemaakte borden! Koop een geboortebord in omgeving Eindhoven. Maak een keuze uit de selectie en bestel!

Informatie

Levertermijn

De standaardlevertermijn na aanbetalen bedraagt 3 weken (wanneer dit langer is, laten we dit weten tijdens het bestellen).
 
Een spoedlevering van 1 week is mogelijk, de toeslag hiervoor bedraagt €25,-. Tijdens drukte is een spoedlevering helaas niet mogelijk.

Kosten*

Geboorteborden 100 cm: €100,-
Geboorteborden 85 cm: €85,-
 
*De aanbetaling is minimaal 50% van de aankoopprijs van het geboortebord. Deze dient direct te worden voldaan na bestelling. Het overige bedrag dient vóór het afhalen/bezorgen te zijn voldaan. Na de aanbetaling is wijzigen of annuleren van het bestelde geboortebord niet meer mogelijk.

Afhalen / leveren

Wanneer je bestelling gereed is, ontvang je bericht en kan het geboortebord op afspraak worden bezorgd of afgehaald.

Voorwaarden

Het is niet toegestaan onze geboorteborden en andere artikelen zonder toestemming te verhuren of verkopen aan derden.
Het geboortebord is tegen alle weeromstandigheden bestand. Sneeuw, hagel, zon en regen. In principe is wat wind geen probleem, echter bij extreme wind of storm in het verstandig het bord uit voorzorg even naar binnen te halen. Wij bieden namelijk geen garantie bij het breken van het bord door harde storm/wind.
Een naambordje kan er los bij besteld worden in gewenst formaat en kleur voor een bedrag van €7,50
Het bevestigen van het bord is voor eigen verantwoording; Wij geven geen garantie op het stukgaan van het bord door het zelf bevestigen van materialen. (Dit gaat normaal gesproken goed; wij krijgen hier nooit klachten over.)