Lin Creations

Geboortebord huren?

Wil jij liever een geboortebord huren dan kopen? Bij LinCreations is dit mogelijk! Huur een geboortebord in omgeving Eindhoven. Maak een keuze uit de selectie, kies beschikbare data en geniet van je mooie geboortebord.

Let op: onderstaande prijzen zijn weekprijzen

Huurkosten*

Huurprijs per week: €10,-
Vanaf week 4: €5,-
Per dag extra: €2,50
Los naambordje: €7,50

* Wij geven geen geld terug bij het eerder retourneren van het bord of wanneer je besluit het bord een kortere periode te willen houden

Bezorgkosten*

Binnen Eindhoven: €5,-
Buiten Eindhoven: €5,- + €0,20 per gereden km

* Laat u het bord bezorgen én ophalen? Dan betaalt u twee keer bovenstaand tarief. Bezorgkosten dienen voor de bezorgafspraak te zijn voldaan. Wordt het bord bij je opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en schoon te zijn gemaakt.

Overige kosten

Vóór ontvangst van het geboortebord betaal je een borg van €70,-. Dit kan betaald worden via een toegezonden betaling (pinnen is helaas niet mogelijk). Aan het eind van de periode worden de huurkosten hiermee verrekend. Bij het netjes & compleet inleveren van het bord ontvang je het overgebleven bedrag retour.

Informatie over het huren

Het bord wordt twee weken voor de uitgerekende datum afgehaald
De huur gaat pas in op het moment dat het kindje is geboren (het geboortekaartje dient als bewijs te worden ingestuurd)
De geboorte dient binnen drie dagen doorgegeven te worden, anders zijn wij genoodzaakt een bedrag van €6,50 in rekening te brengen
Een naambordje kan er los bij besteld worden in gewenst formaat en kleur voor een bedrag van €7,50
Wij geven geen geld terug bij het eerder retourneren van het bord of wanneer je besluit het bord een kortere periode te willen houden.

Liever kopen?

Levertermijn

De standaardlevertermijn na aanbetalen bedraagt 3 weken (wanneer dit langer is, laten we dit weten tijdens het bestellen).
 
Een spoedlevering van 1 week is mogelijk, de toeslag hiervoor bedraagt €25,-. Tijdens drukte is een spoedlevering helaas niet mogelijk.

Kosten*

Geboorteborden 100 cm: €100,-
Geboorteborden 85 cm: €85,-
 
*De aanbetaling is minimaal 50% van de aankoopprijs van het geboortebord. Deze dient direct te worden voldaan na bestelling. Het overige bedrag dient vóór het afhalen/bezorgen te zijn voldaan. Na de aanbetaling is wijzigen of annuleren van het bestelde geboortebord niet meer mogelijk.

Afhalen / leveren

Wanneer je bestelling gereed is, ontvang je bericht en kan het geboortebord op afspraak worden bezorgd of afgehaald.